Dragi gosti,

Neka vam novo desetljeće u koje smo netom zakoračili donese puno sretnih trenutaka, ugodnih iznenađenja, zdravlja i sunca, a ova nova 2010. godina neka vam i u privatnom i u poslovnom životu bude najbolja godina ikada!

Početak godine pravo je vrijeme da se malo osvrnemo nad proteklom godinom, proanaliziramo što smo sve postigli, razmislimo gdje imamo još prostora za poboljšanje, te napravimo planove kako to ostvariti.

Prošle godine smo proslavili 10. godišnjicu rada kao mali iznajmljivači i 5. godišnjicu izgradnje apartmana Lavanda i pratećih sadržaja. Sezona iza nas, unatoč globalnoj krizi, bila nam je najuspješnija do sada. Gosti su očito prepoznali sav naš trud i ljubav s kojom pristupamo ovome poslu.

Iako tek od ovog trenutka krećemo s primanjem rezervacija za ovu godinu, već smo primili niz upita, što nagovještava još jednu sjajnu sezonu. Ako biste željeli svoj ovogodišnji odmor provesti kod nas, preporučamo da što prije rezervirate svoj apartman u željenom terminu, naročito ako su u pitanju ljetni mjeseci koji se u pravilu najbrže popunjavaju. Prednost pri izboru termina imaju gosti koji su bar jednom do sada bili kod nas, a time su ostvarili pravo i na još neke pogodnosti.

Protekla godina


Prije nego vas upoznamo s novostima koje pripremamo za nadolazeću sezonu, podsjetimo se čime smo našu ponudu upotpunili prošle godine.

Preuređenje terase

Terasa pred kućom oduvijek je bila omiljeno mjesto naših gostiju. Tu je roštilj, ljetna kuhinja i stolovi za objed, kao i klupa s mekanim jastucima, te mreža za opuštanje nakon ručka. Kako bismo osigurali ugodan boravak na terasi za jakog podnevnog sunca, kao i u slučaju kiše, prošle godine smo podigli čvrstu drvenu nadstrešnicu pokrivenu crijepom. Vanjske zavjese služe kao zaštita u slučaju vjetra ili za pretvaranje terase u intimni "separe". Pod smo betonirali kako bismo ga ove godine popločali kamenom, radi lakšeg čišćenja i ljepšeg izgleda. Terasu smo opremili novim drvenim stolicama, jastucima, stolnjacima, podmetačima za jelo, velikim poslužavnikom i drugim korisnim sitnicama.

Poboljšanje komfora apartmana Lavanda

Kako bi vam što više vremena ostalo za uživanje u odmoru, apartman Lavanda smo opremili velikom perilicom posuđa (kapaciteta 12 kompleta). Sigurno će vam dobro doći i nova električna pećnica, mikrovalna pećnica, te aparat za espresso kavu (uz dosadašnji aparat za filter kavu). Stari šank smo zamijenili novim, ljepšim, visokosjajne crvene boje. Za bolji doživljaj kućnog kina, dosadašnji televizor dijagonale 55 cm smo zamijenili Sony televizorom dijagonale 72 cm. Roditelji s malom djecom cijenit će to što im sad u apartmanu uz dječji krevetić na raspolaganju stoji i visoka dječja stolica. Balkonski stol smo zamijenili novim stolom i stolicama od bijelo lakiranog drva.

Besplatni pristup Internetu

Prijenosno računalo s 24-satnim Internet priključkom, kojim smo opremili apartman Lavanda, pokazalo se kao jedna od najkorisnijih novosti. Naši gosti su ga redovito koristili za čitanje svojih e-mail poruka, komuniciranje s prijateljima i rodbinom, provjeravanje vremenske prognoze, itd.

Internet i dalje možete neograničeno koristiti bez ikakve naknade.

Preuređenje kupaonice i ostale novosti u apartmanu Rustico

Nakon što smo pretprošle godine preuredili ostale prostorije apartmana Rustico, red je došao i na kupaonicu. Neke od novosti su ugradbeni umivaonik i police, tuš kabina, te fiksno zidno ogledalo uokvireno mozaik-pločicama u crvenim tonovima.

Kuhinju apartmana Rustico smo opremili aparatom za kavu i gril-tosterom za pripremu toplih sendviča, a sobe smo uljepšali novim zavjesama i šarmantnim detaljima.

Dodatna oprema bazena

Kako bismo osigurali da voda bude topla čak i za hladnijih vansezonskih dana, instalirali smo solarni sustav za grijanje bazena. Za uklanjanje lišća koje padne na dno sad je zadužen robot za čišćenje bazena. Njegovo samostalno polagano kruženje po dnu bazena redovito izaziva začuđene dječje poglede :-)

Ostale novosti

Prelakirali smo balkonske ograde kako bismo im vratili sjaj koji su im tijekom protekle četiri godine oduzeli sunce i slani morski zrak. Novi bicikl sad pravi društvo svome dvije godine starijem bratu. Nova transportna kolica olakšavaju nam prijevoz vaše prtljage do apartmana. A na plaži ispred kuće smo montirali ljestve od inoxa za lakši ulazak i izlazak iz mora. 

Sezona 2010


Ove godine ćemo se potruditi da uvedemo još više novih sadržaja, s ciljem da vam tijekom odmora kod nas baš ništa ne nedostaje.

Električni grijač i solarni pokrivač bazena

Kako bismo dodatno produljili sezonu kupanja, solarnom sustavu za grijanje bazena dodat ćemo i električni. Time bi voda trebala doseći temperaturu ugodnu za kupanje mnogo ranije nego što se more dovoljno zagrije. Bazen ćemo opremiti i solarnim pokrivačem kako bismo poboljšali učinkovitost grijanja.

Popločavanje terase

Za završetak preuređenja terase, koje smo započeli prošle godine izgradnjom nadstrešnice, preostalo nam je još položiti birane prirodne glatke ploče od Benkovačkog kamena.

Kuhanje za goste

Nakon što su se na ručku dobrodošlice gosti mogli uvjeriti u kulinarsko umijeće svog domaćina barba Ive, mnogi od njih su se raspitivali mogu li češće uživati u njegovoj kuhinji. Ostvarenje te želje omogućit će im odlazak barba Ive u mirovinu. Iz jelovnika s njegovim specijalitetima (riba, školjke, meso, povrće) moći ćete izabrati što i kad želite jesti, a on će vam onda doći to pripremiti koristeći roštilj i ljetnu kuhinju. Ručak ili večera mogu biti servirani na terasi ili kraj bazena.

Organiziranje izleta brodom i dnevnog/noćnog ribolova

Potaknuti interesom koji su gosti pokazali kad ih je barba Ive podučavao tehnikama ribolova, odlučili smo renovirati naš 6-metarski brod s kabinom i ponudu obogatiti organizacijom nekoliko vrsta ribolovnih izleta.

U planu su i poludnevni i cjelodnevni izleti na okolne otoke, posjete nacionalnim parkovima Kornatima i Krki, obilazak pomorske tvrđave Sv.Nikole, itd. Izleti će uz kupanje na najljepšim plažama ovog dijela Jadrana uključivati i ručak, voće i piće po izboru.

Ostale planirane novosti:

- ukrašavanje fasade kuće oblaganjem bijelim kamenom

- renoviranje ljetne kuhinje uključujući ugradnju perilice posuđa

- mikrovalna pećnica i u apartmanu Rustico

- najnoviji filmski hitovi za DVD kolekciju

- nadstrešnica iznad ulaza u apartman Lavanda

- nove ležaljke uz bazen (drvene)

- vrhunski teleskop za proučavanje zvijezda i dalekih galaksija

(nebo iznad Kaprija je bogato zvijezdama jer nema svjetlosnog zagađenja)

Web stranice


Tijekom idućih tjedana naš Internet site će dobiti novu uvodnu stranicu, nadopunu sadržaja i nove fotografije, a stranice ćemo malo presložiti radi bolje preglednosti.

Nadopuna on-line verzije Knjige dojmova

Na Web ćemo u cijelosti prenijeti i komentare koje ste prošle godine upisali u Knjige dojmova (koje se nalaze u oba apartmana). U slučaju da ne želite da vaši dojmovi budu objavljeni, molimo vas da nam to javite.

Ako nakon boravka u našem apartmanu niste ništa upisali u Knjigu dojmova, pošaljite nam svoj komentar e-mailom. Vaše mišljenje nam je važno i ono doprinosi unapređenju naše ponude.

Rezervacija


Cjenik za sezonu 2010 se nalazi na našoj Web stranici Cijene, a na stranici Rezervacija možete provjeriti slobodne termine i napraviti rezervaciju.

Veselimo se susretu s vama!

Lijep pozdrav,

Obitelj Perković

Apartmani MEDITERRANEO - Kaprije
Tel: (+385) 91 369-2227
Web: http://www.kaprije.net

 

Gostima koji nas odluče ponovo posjetiti zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i nudimo sljedeće posebne pogodnosti:

- besplatno korištenje broda s motorom

- prednost pri odabiru željenog termina:

  do 31.1.2010. prihvaćamo isključivo

  rezervacije starih gostiju

- polog pri rezervaciji u iznosu od 15%

  cijene smještaja (umjesto 30%)

Slobodno proslijedite ovaj newsletter svojim prijateljima i rodbini!

Ovaj e-mail ste dobili jer ste pokazali interes za Apartmane MEDITERRANEO.

Ne želite li više primati naše obavijesti, kliknite ovdje kako bismo vas uklonili iz naše baze.