Dragi naši dosadašnji i budući gosti,

Već tradicionalno, u ovo blagdansko doba započinjemo pripreme za novu turističku sezonu i krećemo s primanjem rezervacija. Sudeći prema broju upita koji su nam već stigli, pred nama je još jedna uspješna sezona. Sve zainteresirane smo zamolili da se malo strpe pošto prednost pri izboru termina uvijek imaju gosti koji su već boravili kod nas.

Razmišljate li o odmoru na Kapriju, preporučamo da nam što prije javite željeni termin, naročito ako svoj dolazak planirate u visokoj sezoni (srpanj i kolovoz).

Gdje planirate doček Nove godine? Jeste li kad razmišljali o intimnoj proslavi u društvu svojih prijatelja na gotovo pustom dalmatinskom otoku koji spava svoj duboki zimski san, daleko od bučnih proslava, raketa i petardi na gradskim ulicama i trgovima? Prema vremenskoj prognozi, sunce koje ovih dana grije Kaprije nastavit će tako i idućeg tjedna, pa će se temperatura zraka vjerojatno zadržati oko sadašnjih 15°C. Ali ako i zahladi, naši apartmani su opremljeni grijanjem, tako da će vas dočekati topli i spremni. Treba naglasiti i vrlo povoljnu cijenu u ovo doba godine: samo 45-50 EUR dnevno po apartmanu.

Protekla godina


Prije novosti koje pripremamo za iduću sezonu, evo pregleda poboljšanja koja smo za vas uveli tijekom ove godine:

Obnova fasade i novi namještaj za terasu

Zahvaljujući novoj boji na fasadi i balkonskoj ogradi, kuća je zasjala novim sjajem. Terasa je opremljena novim stolicama i stolovima od tikovine, a veliki bijeli fenjeri s voštanim svijećama doprinose stvaranju romantičnog ugođaja za večeru pod zvijezdama.

Uređenje prostora oko bazena

Kako bismo vam omogućili komforno sunčanje uz bazen i stvorili ambijent autentične starinske dalmatinske terase, proširili smo prostor oko bazena i popločali ga biranim prirodnim glatkim kamenim pločama iz okolice Šibenika.

Novo lice apartmana Rustico

Apartman Rustico smo odjenuli u novo ruho, tako da ga sad možda nećete niti prepoznati. Za zidove smo odabrali boje nadahnuti fasadama stoljetnih kaprijskih kuća, kako bismo postigli toplinu i ostali u skladu s imenom ovog apartmana. Zamijenili smo i hladnjak, novi je nešto veći i ima odvojeni zamrzivač.

Satelitska TV i DVD kućno kino od sada i u apartmanu Rustico

Mogućnost praćenja digitalnih satelitskih TV programa najviše znači našim stranim gostima kojima omogućuje da ostanu u dodiru s događanjima u svojoj domovini, dok ljubitelje dobrog filma veseli DVD kućno kino s Dolby Digital 5+1 zvučničkim sustavom i kolekcijom filmova.

Sezona 2009


Kako bismo vaš odmor učinili još ugodnijim, evo koje još novosti pripremamo za iduću sezonu:

Grijanje vode u bazenu

U želji da produljimo sezonu kupanja ugradili smo solarni grijač bazena. Sad bi voda trebala doseći ugodnu temperaturu već za Uskršnje praznike, dakle mnogo ranije nego se more zagrije.

Natkrivanje i popločavanje terase

Terasa pred kućom će dobiti nadstrešnicu koja će omogućiti uživanje u ručku ili večeri na otvorenom čak i u slučaju kiše, a za jakog sunca u ljetna popodneva stvarat će ugodnu hladovinu.

Poboljšanje komfora apartmana Lavanda

Kako bi vam što više vremena ostalo za uživanje u odmoru, apartman Lavanda smo opremili velikom perilicom posuđa (kapaciteta 12 kompleta posuđa). Električna pećnica omogućit će vam isprobavanje novih recepata, a espresso aparat uživanje u punom okusu kave.

Besplatni pristup Internetu

Rado biste pročitali svoje e-mail poruke, javili se prijateljima i rodbini ili provjerili vremensku prognozu? Više ne morate nositi svoje računalo sa sobom i zamarati se pristupom Internetu. Apartman Lavanda smo opremili računalom s 24-satnim priključkom na Internet, kojega možete neograničeno koristiti bez ikakve naknade.

Ostale planirane novosti:

- renoviranje kupaonice u apartmanu Rustico

- oblaganje donjeg dijela fasade kuće bračkim kamenom

- nadstrešnica iznad ulaza u apartman Lavanda

- teleskop za proučavanje zvijezda i galaksija

(Kaprije ima prednost jasnog neba zahvaljujući niskom svjetlosnom zagađenju)

- organiziranje dnevnog i noćnog ribolova

Web stranice


Redovito nadopunjavamo naš Internet site novim sadržajima:

Prijevod Web stranica na četiri jezika                                   

Uz hrvatsku i englesku verziju, od sada su cjelokupne Web stranice dostupne i na njemačkom i talijanskom jeziku. Time se želimo približiti brojnim gostima koji nam dolaze iz Njemačke, Austrije, Švicarske i Italije.

Nadopuna on-line preslike Knjige dojmova

Na Web ćemo u cijelosti prenijeti i komentare koje ste ove godine upisali u Knjigu dojmova koje se nalaze u svakom apartmanu. U slučaju da ne želite da vaši dojmovi budu objavljeni, molimo vas da nam to javite.

Ako nakon boravka u našem apartmanu niste ništa upisali u Knjigu dojmova, pošaljite nam svoj komentar e-mailom. Vaše mišljenje nam je važno i pomaže nam pri uvođenju poboljšanja.

Rezervacija


Cjenik za sezonu 2009 se nalazi na našoj Web stranici Cijene, a na stranici Rezervacija možete provjeriti slobodne termine i napraviti rezervaciju.

I za kraj, od srca vam želimo sretan Božić i uspješnu 2009. godinu prepunu dobrog raspoloženja!

Obitelj Perković

Apartmani MEDITERRANEO - Kaprije
Tel: (+385) 91 369-2227
Web: http://www.kaprije.net

 

Gostima koji nas odluče ponovo posjetiti se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i nudimo im sljedeće posebne pogodnosti:

- besplatno korištenje broda s motorom

- prednost pri odabiru željenog termina:

  do 10.1.2009. prihvaćamo isključivo

  rezervacije starih gostiju

- polog pri rezervaciji u iznosu od 15%

  cijene smještaja (umjesto 30%)

Slobodno proslijedite ovaj newsletter svojim prijateljima i rodbini!

Ovaj e-mail ste dobili jer ste pokazali interes za Apartmane MEDITERRANEO.

Ne želite li više primati naše obavijesti, kliknite ovdje kako bismo vas uklonili iz naše baze.